Překlady chorvatštiny

Provádíme chorvatské překlady jak vysoce odborných textů, tak textů obecné či obchodní povahy. Z těch odborných se specializujeme především na překlady lékařské, technické či právní. Velmi často do češtiny překládáme lékařské zprávy od chorvatských lékařů či různé odpovědi na úřední výzvy, které českým turistům zasílají chorvatské úřady po tam ztrávené dovolené.

Do/z chorvatštiny však běžně předkládáme i osobní doklady, diplomy, kupní a jiné smlouvy, maturitní vysvědčení, návody, publikace či webové stránky firem. Samozřejmostí jsou ověřené překlady do/z chorvatštiny i úřední či soudní překlady. Příklady cen chorvatských překladu najdete ZDE. Pro přesnou kalkulaci, objednávku překladu chorvatštiny či jakýkoli dotaz, nás prosím kontaktujte.

Chorvatské překlady: Odborné i obecné texty 👩‍⚕️⚙️

Provádíme chorvatské překlady jak odborných textů, tak dokumentů obecné či obchodní povahy. V odborných překladech se zaměřujeme především na lékařské, technické a právní texty. Často překládáme lékařské zprávy od chorvatských lékařů či různé odpovědi na úřední výzvy, které českým turistům zasílají chorvatské úřady po jejich dovolené. Přesnost a rychlost jsou pro nás klíčové, zejména u dokumentů, které mají právní nebo úřední význam.

Překlady osobních dokladů a webových stránek

Kromě odborných překladů běžně provádíme překlady osobních dokumentů, jako jsou rodné listy, diplomy, maturitní vysvědčení či kupní a jiné smlouvy. Rovněž nabízíme překlady návodů, publikací a webových stránek firem do/z chorvatštiny. Snažíme se, aby naše překlady nejen přesně odrážely původní text, ale aby také zohledňovaly kulturní a jazykové specifika Chorvatska. Naši překladatelé se specializují na lokalizaci textů, která umožňuje lepší přizpůsobení cílovému trhu.

Ověřené a soudní překlady do/z chorvatštiny

Samozřejmostí jsou ověřené překlady do/z chorvatštiny i úřední či soudní překlady. Naši překladatelé mají zkušenosti s překladem dokumentů, které vyžadují právní platnost a certifikaci, jako jsou soudní rozsudky, notářské zápisy nebo smlouvy. Díky našim službám můžete mít jistotu, že vaše dokumenty budou právně platné jak v Česku, tak v Chorvatsku.

Kontakt a kalkulace

Pro kalkulaci překladů do/z chorvatštiny, objednávku překladu nebo jakýkoli dotaz nás neváhejte kontaktovat:
Objednávky, poptávky, dotazy:
+420 608 666 582
gustav@propreklady.cz

Další informace o našich překladatelích naleznete zde