Překlad 4 normovaných stran lékařských zpráv z němčiny do češtiny za 1800 Kč

V rámci našich služeb jsme nedávno dokončili překlad čtyř normovaných stran lékařských zpráv z němčiny do češtiny za cenu 1800 Kč. Tento překlad byl vyhotoven naším týmem lékařských překladatelů pod vedením MUDr. Helmuta Schwarze. Překlad byl proveden pečlivě a odborně, aby odpovídal potřebám klientky, a dodán ve večerních hodinách o víkendu, čímž jsme splnili její časově náročné požadavky. Naši odborníci v oblasti medicíny a překladatelství zaručili přesnost a kvalitu přeložených textů.

Překlad lékařských zpráv z německých klinik

Zprávy, které jsme překládali, pocházely z několika renomovaných zdravotnických zařízení v Německu. Mezi nimi byly například tyto kliniky:

  • Klinikum Chemnitz gGmbH (Nemocnice Chemnitz)
    • Zprávy z této nemocnice zahrnovaly vyšetření na odděleních nukleární medicíny a dětské kardiologie. Popisovaly detailní výsledky ultrazvukových vyšetření srdce a ledvin, EKG a laboratorních testů. Lékaři na této klinice se zaměřili na sledování stavu srdeční činnosti u dětských pacientů a diagnostiku funkčních poruch ledvin pomocí scintigrafie.

Překlady zahrnovaly jak zprávy o zdravotním stavu pacientů, tak doporučení pro další postup léčby. Jednou z důležitých součástí bylo popisování výsledků echokardiografie, která potvrdila normální srdeční funkce a vyloučila jakékoli závažné problémy, jako je kardiomyopatie. Pacientovi bylo doporučeno pokračovat v pravidelných kontrolách.

Diagnostická vyšetření a laboratorní testy

Další zprávy, které jsme přeložili, se věnovaly diagnostickým vyšetřením, včetně scintigrafie ledvin. Toto vyšetření, provedené s použitím radiofarmaka Tc-99m, pomohlo odhalit hydronefrózu třetího stupně na levé ledvině. Pacientovi byla diagnostikována funkční porucha odtoku moči, která vyžadovala pravidelné monitorování stavu ledvin.

Laboratorní výsledky zahrnovaly hodnoty elektrolytů, jako jsou sodík, draslík a kreatinin, které byly v normálních mezích. Výsledky byly důležité pro hodnocení celkového zdravotního stavu pacientů a pro stanovení přesné diagnózy.

Odborný překlad lékařské terminologie

Překladatelé pečlivě převedli lékařskou terminologii tak, aby plně odpovídala českému zdravotnímu prostředí. Zprávy zahrnovaly popisy vyšetření, jako je sonografie močových cest, kde byly u jednoho pacienta potvrzeny problémy s odtokem moči. Na základě těchto vyšetření lékaři navrhli vhodnou léčbu a doporučili další kontrolní vyšetření.

Naše překlady jsou nejenom důležité pro pacienty a jejich lékaře, ale často slouží také pro právní a soudní účely, například při zdravotních sporech nebo žádostech o odškodnění.

Zachování anonymity pacientů

Veškeré osobní údaje pacientů i lékařů byly v přeložených dokumentech anonymizovány. Tento krok byl učiněn z důvodu zachování důvěrnosti a ochrany citlivých informací. Překlad tak splňuje veškeré požadavky na ochranu osobních údajů a může být bezpečně použit pro oficiální účely.

Rychlé a profesionální zpracování

Díky našim zkušeným překladatelům a lékařům nabízíme překlady v krátkých termínech. Tato zakázka, která byla dokončena o víkendu, demonstruje naši schopnost přizpůsobit se náročným časovým požadavkům klientů. Překlad čtyř normovaných stran lékařských zpráv byl hotov během několika hodin a dodán ve večerních hodinách.

Naši lidé – Tým lékařských překladatelů

Na překladech lékařských zpráv pracují zkušení odborníci, kteří mají nejen překladatelské, ale i medicínské vzdělání. Zde je náš tým:

  • Hlavní koordinátor projektu: Gustav Vigato
    Objednávky, poptávky, dotazy: +420 608 666 582, gustav@propreklady.cz
  • Tým akademických překladatelů:
    • MUDr. Helmut Schwarz
    • MUDr. Helena Schwarzová
    • MUDr. Sergei Ivanov
    • MUDr. Šimon Janda
    • PhDr. Olga Pavelková
    • MUDr. Petr Čapek
    • Mgr. Stanislav Moudrý
    • Mgr. Roman Sivý

Tento tým je připraven zajistit rychlé a kvalitní překlady lékařských zpráv a dalších odborných dokumentů. Spolupracujeme s řadou nemocnic, klinik a zdravotnických zařízení, abychom zajistili přesné a kvalitní překlady.

Kontaktujte nás pro odborné lékařské překlady

Pokud hledáte profesionální překladatelské služby v oblasti zdravotnictví, neváhejte nás kontaktovat. Poskytujeme soudně ověřené překlady lékařských dokumentů, včetně zdravotních zpráv, laboratorních výsledků a jiných odborných textů. Více informací naleznete na propreklady.cz.

Kontakt na Tým lékařských překladatelů:

Wegamed s.r.o.
Náměstí Přátelství 1518/2,
102 00 Praha – Hostivař
+420 608 666 582
E-mail: gustav@propreklady.cz

Rádi vám pomůžeme s překladem lékařských zpráv či jiných odborných dokumentů.